#Politics
Target:
Κο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Region:
Greece
Website:
aristocratis.blogspot.com

Ο Κύριος Αντωνίου, σκέφτηκε έναν τρόπο να αντιδράσει στο συμβόλαιο της ντροπής, και είχε την τόλμη να μηνύσει όλους τους βουλευτές που υπέγραψαν το άθλιο μνημόνιο, και το ΔΝΤ.

Το κείμενο της μήνυσης φαντάζομαι ότι είναι εξαντλητικό για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος. Δεν έχει σημασία. Η μήνυση ευσταθεί, και ο Κύριος Αντωνίου Δημήτριος έχει το θάρρος και τα κότσια να υποβάλλει μήνυση κατά όλων αυτών των διεφθαρμένων πολιτικών, καθώς και κατα του Δ.Ν.Τ. Η κίνησή του αυτή πρέπει να υποστηριχθεί.

Το κείμενο της μήνυσης.
http://zoidosia.blogspot.com/2010/05/blog-post_30.html

Στηρίζω την προσπάθειά του κου Αντωνίου, και επιπλέον ζητώ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας:

Προς Αξιότιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Κύριε Πρόεδρε, Ελπίζω να γνωρίζετε ότι ένας συμπολίτης μας, ο κύριος Αντωνίου Δημήτριος, Ιατρός, κάτοικος Χαλκίδος, έχει καταθέσει μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010, καθώς και κατά του ΔΝΤ.

Επικοινωνώ μαζί σας ως Ελληνας Πολίτης, με την βεβαιότητα ότι θα προστατεύσετε την Πατρίδα μας, και ζητώ να ΜΗΝ εκδώσετε τα προεδρικά διατάγματα για την εφαρμογή του νόμου ν.3845/06-05-2010 με το Δ.Ν.Τ., μέχρι να κριθεί η μήνυση του Δημήτριου Αντωνίου για εσχάτη προδοσία.

Ευχαριστώ.

Οι υπογράφοντες:

GoPetition respects your privacy.

The Επιστολή στήριξης του Ιατρού Αντωνίου Δημητρη που μήνυσε τους Βουλευτές και το ΔΝΤ για εσχατη προδοσία petition to Κο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. was written by ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ and is in the category Politics at GoPetition.

Petition Tags

μηνυση έσχατη